Niciodată nu e prea târziu! Barcelona l-a ofertat pe cel mai dorit fundaș din lume în 2019 

Barcelona Kalidou Koulibaly Napoli Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 10:49
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 10:49

Xavi Hernandez vrea să își betoneze apărarea. 

Sezonul 2021-2022 a fost unul modest pentru Barcelona. Catalanii au fost nevoiți să-i vadă pe rivalii de la Real Madrid cum se încoronează campionii Spaniei, au ratat trofeul Europa League și au trebuit să se mulțumească doar cu locul 2 în La Liga. 

Însă, Xavi Hernandez (41 ani) este hotărât ca în sezonul viitor Barcelona să arate altfel. Iar antrenorul dorește să își întărească defensiva cu orice preț. Potrivit sport.es, catalanii l-au abordat pe Kalidou Koulibaly (30 ani) pentru a-i propune ca din vară să joace pe Camp Nou. 

Koulibaly, noul fundaș al Barcelonei?

Fundașul central al lui Napoli a anunțat că nu își va mai prelungi contractul cu italienii, care expiră în iunie 2023, și că dorește o altă experiență profesională. Iar pentru a nu-l pierde gratis anul viitor, napoletanii sunt dispuși să-l cedeze Barcelonei încă de luna viitoare, în schimbul unei sume de bani. Doar că Joan Laporta (58 ani) este concentrat pe transferul lui Robert Lewandowski (34 ani), Bayern dorind și ea câteva zeci de milioane de euro pentru a-și lăsa starul în Spania. 

Dacă l-ar convinge pe Koulibaly să semneze cu gruparea blaugrana, catalanii și-ar asigura serviciile unuia dintre cei mai doriți stoperi din 2019, când Transfermarkt l-a evaluat la 75 de milioane de euro. Doar că atunci, Aurelio De Laurentiis (72 ani), după ce a văzut că Manchester United a plătit 87 de milioane de euro pentru Harry Maguire (29 ani), le-a cerut celor de la Chelsea, Manchester City, Real Madrid sau Barcelona 100 de milioane de euro pentru jucătorul său. 

În prezent, Koulibaly este cotat la 45 de milioane de euro. Iar în 8 sezoane la Napoli a bifat 315 meciuri, reușind să marcheze 14 goluri și să ofere 7 pase decisive, timp în care a câștigat două trofee: Cupa și Supercupa Italiei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!