Real Madrid Reinier Jesus Rodrygo Vinicius Junior Spania Nebunie totala! Real Madrid e gata sa plateasca 70 de milioane de euro pe un copil de 17 ani! Ce poate sa faca pustiul! VIDEO

Nebunie totala! Real Madrid e gata sa plateasca 70 de milioane de euro pe un copil de 17 ani! Ce poate sa faca pustiul! VIDEO

PSG si Liverpool sunt si ele interesate de transferul pustiului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Martie 2019, 15:11
Data actualizarii: Vineri 22 Martie 2019, 15:14

Real Madrid este gata sa plateasca o suma uriasa pentru un tanar jucator de 17 ani - Reinier Jesus este numele atacantului celor de la Flamengo care a atras atentia unor cluburi importante precum PSG, Liverpool si Real Madrid.

Insa echipa lui Zinedine Zidane este gata sa achite clauza de reziliere in valoare de 70 de milioane de euro din contractul tanarului jucator! Real Madrid i-a adus in ultimii ani pe Vinicius Jr si Rodrygo, doi tineri de viitor de la cluburi de top din Brazilia.

Reinier Jesus ar deveni al 2-lea cel mai scump adolescent din istorie dupa Kylian Mbappe, cel transferat cu 180 de milioane de euro de PSG. Real l-ar putea aduce pe Reinier cel mai devreme in ianuarie, cand implineste 18 ani. Regulamentul FIFA interzice ca un jucator din America de Sud sa se transfere in Europa inainte sa implineasca 18 ani, exceptand situatia in care parintii jucatorului traiesc deja in acea tara din alte motive.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!