Spania

NEBUNIE TOTALA dupa DEZASTRUL de pe National Arena! Nebunul Bielsa a sarit la BATAIE in cantonament si a DEMISIONAT de la Bilbao! Cum l-au convins sefii sa ramana

Fanii lui Athletic Bilbao credeau ca in noul sezon vor ataca Liga alaturi de geniul Bielsa, dar nu le-a trecut in niciun moment prin cap ca l-ar putea pierde dupa un scenariu nebun!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Iulie 2012, 11:45
Data actualizarii: Sambata 07 Iulie 2012, 11:23

Antrenorul l-a bruscat pe seful de santier care s-a ocupat de proiectul de renovare al unor facilitati din cantonamentul lui Athletic. L-a acuzat pe constructor ca a muncit prost si ca echipa lui nu a fost in stare sa respecte termenele prevazute in contractul incheiat cu Bilbao.

Intr-o conferinta de presa incredibila, Bielsa si-a recunoscut gestul, dar a infirmat ca l-ar fi lovit pe inginer. A anuntat ca demisioneaza pe loc, dupa ce clubul a emis un comunicat in care precizeaza ca dezaproba acuzatiile facute de antrenor la adresa firmei de constructii si a sefului de santier!

Pentru a incerca sa salveze relatia cu unul dintre cei mai apreciati antrenori din Primera, sefii lui Athletic l-au chemat la o discutie privata. Bielsa si-a dat acordul sa-si retraga pentru moment demisia, urmand sa ia o decizie finala in privinta viitorului sau in urmatoarele doua saptamani!

Nervii lui Bielsa au surprins pe toata lumea la Bilbao! Infrangerile din finalul sezonului l-au marcat, sustin surse din interiorul clubului. Athletic a pierdut ambele finale in care a jucat anul trecut: la Bucuresti, cu Atletico Madrid, in Europa League, si pe Vicente Calderon, cu Barcelona, in cupa Spaniei.


Modifică setările cookies