Mourinho si-a gasit repede un dusman in Premier League :) Atac la David Moyes: "El e de vina pentru ce i se intampla lui Rooney!"

Autor: Sport.ro
Luni 26 August 2013, 10:15

	Mourinho si-a gasit repede un dusman in Premier League :) Atac la David Moyes: "El e de vina pentru ce i se intampla lui Rooney!"

►Manchester United - Chelsea, azi ora 22.00, LIVE text pe www.sport.ro si m.sport.ro

Jose Mourinho l-a atacat pe David Moyes la conferinta de presa de dinaintea meciului cu Chelsea: "El e de vina pentru faptul ca Rooney e nefericit si vrea sa plece de pe Old Trafford", a declarat portughezul.

Mourinho a fost intrebat de ziaristii englezi daca se asteapta la o primire ostila pe Old Trafford dupa incercarile din aceasta vara de a-l transfera pe Wayne Rooney la Chelsea si a raspuns amuzat: "Nu au de ce sa ma urasca pentru asta. Nu eu am spus ca Rooney este a doua optiune pentru postul de titular. De ce sa fie impotriva mea."

"Noi am incercat sa transferam un jucator care este considerat de antrenor 'a doua optiune'. N-am vrut sa il luam pe Van Persie, asa ca suporterii de pe Old Trafford nu au de ce sa fie suparati."

Mourinho a fost apoi intrebat daca considera ca David Moyes a gresit atunci cand l-a numit pe Rooney 'a doua optiune" la United: "Bineinteles ca da. Sigur, in fiecare echipa exista prima si a doua optiune pentru posturi, dar important e ca toata lumea sa accepte situatia si sa se simta bine la club."

Manchester United - Chelsea se joaca in aceasta seara, de la ora 22.00.

►Rezultate din campionatul Angliei:
Fulham 1 - 3 Arsenal
Everton 0 - 0 West Bromwich Albion
Hull City 1 - 0 Norwich City
Newcastle United 0 - 0 West Ham United
Southampton 1 - 1 Sunderland
Stoke City 2 - 1 Crystal Palace
Aston Villa 0 - 1 Liverpool

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies