"Mourinho DESTABILIZEAZA Madridul!" Ce lovituri pregateste portughezul pentru fosta echipa! Vrea doi jucatori de 180 de milioane!

Autor: Sport.ro
Miercuri 08 Iunie 2016, 17:47

	"Mourinho DESTABILIZEAZA Madridul!" Ce lovituri pregateste portughezul pentru fosta echipa! Vrea doi jucatori de 180 de milioane!

"Jose Mourinho si-a propus sa destabilizeze Madridul", anunta astazi ziarul AS din Madrid. 

Mourinho a semnat cu Manchester United, iar acum cauta jucatori de top cu care sa-i readuca pe englezi in top.

Portughezul are si alte planuri, anunta AS. Cu un buget considerabil la una din cele mai bogate echipe din lume, Mourinho vrea sa loveasca direct in Real Madrid, club de la care nu a plecat in relatii bune. Mourinho vrea sa-l ia pe Bale si are la dispozitie 130 de milioane de euro. Presa din Spania scrie ca Perez nu vrea sa renunte la starul sau, dar galezul se gandeste sa se intoarca in Premier League, acolo unde a stralucit.

Mai mult, pe langa Bale, Mourinho il vrea si pe Morata, atacantul crescut de Real, dar trimis la Juventus. Mourinho este cel care l-a promovat pe Morata in echipa mare a Realului, iar acum e dispus sa plateasca 60 de milioane de euro pentru transferul sau. Aici Realul are insa prima optiune. Spaniolii au termen pana la 30 iunie sa decida daca vor sa-l rascumpere pe Morata cu 30 de milioane de euro. PSG, Arsenal si Chelsea il vor si ele pe atacant. 

Mourinho l-a luat deja la Manchester United pe Eric Bailly, un fundas central de 22 de ani de la Villarreal, cu 40 de milioane de euro!

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies