Motivul neașteptat pentru care FC Barcelona și Gavi încă nu au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului

Gavi contract gavi fc barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 21:25
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 21:52

Gavi (17 ani) va intra în vară în ultimul an de contract cu Barcelona.

Conducerea catalnilor vrea să-i ofere o nouă înțelegere mijlocașului care este cotat la 60 de milioane de euro de site-urile de specialitate.

După ce a ajuns la o înțelegere cu Araujo, FC Barcelona a pornit ofensiva pentru a păstra pe Camp Nou un alt puști-minune al catalanilor. 

Joan Laporta a dezvăluit că există o ofertă trimisă lui Gavi de mai multă vreme, iar discuțiile dintre cele două părți au avansat destul de mult.

Obstacolul neașteptat de la negocieri

Presa din Spania a dezvăluit că oficialii catalani și reprezentantul fotbalisului au discuții în mod constant pentru a ajunge la o formă finală a noului contract.

Principalul motiv de neînțelegere îl reprezintă statutul fotbalistului care ar putea influența anumite aspecte din contract. Clubul catalan consideră că Gavi încă este un star în devenire, în timp cei din anturajul său spun că este deja o certitudine citează cei de la sport.es.

Nou record pentru Gavi la naționala Spaniei

Spania a obținut la limită un egal cu Cehia în Liga Națiunilor, scor 2-2, unul dintre golurile ibericilor fiind reușit de Gavi.

Cu reușita prin care a restabilit egalitatea, Pablo Paez Gavira, recunoscut drept Gavi, a devenit cel mai tânăr marcator din istoria naționalei Spaniei, înscriind la 17 ani și 304 zile. Mijlocașul Barcelonei l-a depășit pe coechipierul său, Ansu Fati, care marcase la 17 ani și 311 zile. 

  • 60 de milioane de euro este cota lui Gavi conform Transfermarkt. 
  • 47 de meciuri a jucat în acest sezon mijlocașul, având două goluri marcate și șase assist-uri.  
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!