Motivul emotionant pentru gesturile facute de Messi la bucuria pentru goluri: "Toate reusitele sunt pentru ea" FOTO

Motivul emotionant pentru gesturile facute de Messi la bucuria pentru goluri: "Toate reusitele sunt pentru ea" FOTO

Autor: Sport.ro
Luni 17 Septembrie 2018, 19:03

In urma cu 18 ani, Messi ajungea la Barcelona. 

Avea doar 13 ani cand micul Messi ajungea pe Camp Nou. Fotbalul l-a inceput la indemnul bunicii sale, care a murit inainte ca Lionel sa ajunga superstar global. Messi ridica mainile in aer dupa fiecare reusita si a avut multe ocazii sa o faca. Toate reusitele sale sunt dedicate femeii care l-a dus la fotbal si a luptat ca nepotul ei sa fie primit la o echipa.

"Fac asta pentru ca toate golurile mele sunt dedicate bunicii mele, care a murit. Ea m-a dus la fotbal, iar acum nu poate sa vada cat de departe am ajuns. Oricum, ea continua sa ne ajute, pe mine si pe familia mea", a spus Messi.

Messi a fost respins la fotbal in Rosario deoarece era prea mic si avea nevoie de un tratament scump pentru a se putea dezvolta normal.

Potrivit argentinianului Luca Caioli, cel care a scris o biografie despre Messi, bunica jucatorului i-a spus unui antrenor: "baga-l in teren si o sa vezi cat de bine joaca". Acesta a raspuns: "Ok, il bag, dar langa tusa ca sa-l scoti tu singura de pe teren cand o sa inceapa sa planga".

In septembrie 2000, Messi a mers impreuna cu tatal sau la Barcelona, acolo unde a semnat cu uriasa echipa catalana. Clubul s-a angajat sa achite tratamentul jucatorului, iar restul este deja in cartile de istorie.

642 de meciuri si 556 a marcat Messi pana la 31 de ani. 

O poza facuta de tatal lui Messi in hotelul in care s-au cazat cand au ajuns la Barcelona. FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Pe urmele lui Iisus”. Locul de origine al principalelor trei religii din lume
BRAT