Moment incredibil in vestiarul Barcelonei! Vedetelor de ZECI de milioane nu le-a venit sa creada ce s-a intamplat dupa ultimul meci

Autor: Sport.ro
Luni 24 Februarie 2014, 19:05

	Moment incredibil in vestiarul Barcelonei! Vedetelor de ZECI de milioane nu le-a venit sa creada ce s-a intamplat dupa ultimul meci

Barca a pierdut al doilea meci in ultimele patru etape, iar fanii incep sa puna din ce in ce mai multe intrebari legate de situatia reala din vestiar.

Chiar daca a batut-o pe City la Manchester in turul optimilor de finala din Champions League (2-0), super campioana din Primera continua sa tremure in lupta pentru titlu cu Real si Atletico. Dupa 1-3 la Sociedad, catalanii cauta explicatii pentru criza vizibila de la Barcelona.

Tata Martino are probleme in vestiar, unde tot mai multe voci sustin ca nu poate gasi cele mai bune solutii tactice pentru a-si pune in valoare jucatorii. La finalul meciului de la San Sebastian, Martino a facut un gest pe care vedetele Barcelonei nu l-au asteptat. Sport.es scrie ca antrenorul a refuzat sa vorbeasca, asa cum o face de obicei dupa jocuri, si s-a ascuns in discutii cu asistentii sai.

Lipsa de comunicare nu e singura nemultumire a fotbalistilor. Martino e considerat insuficient de inspirat in momentul in care trebuie sa 'vada' tactic desfasurarea unui meci. E acuzat ca nu face schimbarile corecte si ca incearca sa schimbe stilul tiki-taka, dezvoltat cu succes de Guardiola si Tito Vilanova.

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies