Un DIAMANT in tara saracilor: "Nu stiu cum a venit in Liga I, e peste jucatorii de la Barcelona si Real!" Cine e noua senzatie din campionat

Un DIAMANT in tara saracilor: "Nu stiu cum a venit in Liga I, e peste jucatorii de la Barcelona si Real!" Cine e noua senzatie din campionat

►Finalul se joaca azi! Marti de la 10 dimineata, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Contra a facut scandal dupa egalul cu Brasov, din prima etapa a returului din 2014.

Petrolul a fost egalata in prelunguri dupa un penalty acordat de arbitrul asistent, fiind prima decizie importanta luata de arbitrii asistenti, dupa marirea numarului de arbitrii de la 3 la 5.

Jocul Petrolului a fost comentat si de fostul sef de la LPF:

"Puteau castiga usor ploiestenii, dar asa este in fotbal. Zicu si Mutu mi se par foarte greoi. Mutu nu a jucat rau, dar este destul de greoi. Varsta nu iarta pe nimeni. Petrolul nu are jucator de ultima pasa, de pasa finala. Mutu este plimbat de pe stanga pe dreapta, fara sa primeasca o minge buna de gol.
 
Alcenat este intre primii trei-patru fundasi ai Europei. Este peste fundasii de la Real Madrid si Barcelona, este cel mai bun fundas din lume, e jucator de bani multi. Cum o fi venit in Romania nu stiu", a comentat Dragomir la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies