"Mi-a fost foarte greu sa plec de la Barcelona!" Pedro vorbeste in premiera despre impactul intalnirii cu Mourinho in vestiar

"Mi-a fost foarte greu sa plec de la Barcelona!" Pedro vorbeste in premiera despre impactul intalnirii cu Mourinho in vestiar

Pana acum au fost rivali in Spania, iar relatiile dintre catalani si Mourinho au fost extrem de reci.

Pedro a schimbat taberele insa. A plecat de la Barcelona in aceasta vara, dezamagit ca nu poate juca mai mult pentru catalani. Trioul Messi, Neymar, Suarez este imposibil de spart in acest moment.

"A fost foarte greu pentru mine sa plec de la Barcelona, pentru ca mi-am petrecut toata viata aici. Datorita Barcelonei am castigat atat de multe lucruri", spune Pedro intr-un interviu pentru Marca.

Atacantul spaniol a povestit si ce impresie are acum despre Mourinho, dupa ce a apucat sa-l cunoasca mai bine pe tehnicianul portughez.

"Mourinho s-a schimbat mult in ochii mei. Mi-am schimbat parerea despre el dupa ce l-am cunoscut. Te trateaza mereu de parca ai face parte din familia sa. Stie sa te puna in valoare, te respecta, dar si cere mult de la tine", mai spune Pedro.

Precum Messi, Xavi, Iniesta, Fabregas, si Pedro este un produs al academiei Barcelonei. Acesta se considera insa un norocos ca a apucat sa prinda sezoane bune la prima echipa. Acum, acest lucru este mult mai greu de facut, spune Pedro.

"Nimic nu s-a schimbat in proiectul La Masia, doar ca acum este mult mai greu sa ajungi sa joci la prima echipa"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Roșia Montană a fost înscrisă în Patrimoniul UNESCO. Aurul nu mai poate fi exploatat
BRAT
Modifică setările cookies