Messi poate fi cel mai tare jucator din istoria Spaniei! E la zeci de ore de cel mai frumos RECORD din viata! Cifrele complete:

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 10:43

	Messi poate fi cel mai tare jucator din istoria Spaniei! E la zeci de ore de cel mai frumos RECORD din viata! Cifrele complete:

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Messi este la mare concurenta cu Ronaldo in fiecare sezon, insa pare sa fie cu un pas in fata portughezului. Dupa meciul de miercuri, cu Sociedad, in Cupa Regelui, Messi poate deveni cel mai bun marcator din istoria Spaniei!

Leo are acum 334 de goluri pentru Barcelona, in toate competitiile, si e la o singura reusita in spatele lui Telmo Zarra, fost jucator al lui Bilbao (335 de goluri).

Cum a marcat Leo in fiecare sezon:

In plus, e un moment istoric, mai ales ca Messi are doar 26 de ani. Zarra s-a retras cu 335 de goluri in palmares cand avea 36 de ani, cu un deceniu in plus decat varsta lui Messi de acum.

In campionat, Messi este pe locul cinci in clasamentul celor mai buni marcatori din istorie: are 226 de goluri. Pe locul 4 e Di Stefano - 227, pe 3 e Raul - 228, pe 2 e Hugo Sanchez - 234. Liderul all-time e acelasi Zarra - 251 de goluri in tricoul lui Bilbao intre 1940 si 1955.

Concluzii: Messi mai are 26 de goluri pana la recordul all-time din Primera si doar doua goluri pana sa depaseasca si recordul all-time pentru un club din Spania.

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies