Luka Modric, lecție de fair-play. În ce condiții spune că își va prelungi contractul cu Real Madrid

Luka Modric la liga Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 21:45
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 21:43

Luka Modric (37 de ani) își încheie contractul cu Real Madrid la finalul acestui sezon, iar veteranul de la mijlocul terenului nu și-a prelungit încă înțelegerea.

Aflat de 10 ani și jumătate la Real Madrid, perioadă în care a strâns 467 de meciuri și o mulțime de trofee colective și individuale, Modric a arătat că poate juca la cel mai înalt nivel chiar și la vârsta de 37 de ani.

Luka Modric: "Vreau să continui la Real Madrid pentru că merit, nu pentru că mi se oferă prelungirea"

Totuși, negocierile pentru prelungirea înțelegerii nu au început încă, spune Modric. Decarul lui Real a explicat că va semna un nou contract doar dacă va simți că merită acest lucru.

"Nu am discutat cu clubul încă. Sunt foarte calm. De fiecare dată când sunt întrebat despre acest subiect, mereu răspund la fel: mă simt bine și vreau să rămân la Real Madrid, însă trebuie să discut cu clubul, să văd ce cred și cei din conducere, apoi vom vedea.

Vreau să continui pentru că merit asta, nu pentru că mi se oferă o prelungire de contract. Nu am primit niciodată în viață ceva nemeritat și nu se va întâmpla nici acum.

Indiferent ce se va întâmpla, nimic nu va schimba relația mea cu Real Madrid. Este clubul vieții mele", a spus Luka Modric, înaintea meciului cu Liverpool, din optimile Champions League citat de RMC Sport.

Format de Dinamo Zagreb, Modric a ajuns în 2008 la Tottenham, pentru 22,5 milioane de euro. Patru ani mai târziu, croatul a făcut pasul la Real Madrid, în schimbul sumei de 35 de milioane de euro.

Alături de madrileni, Modric a câștigat de cinci ori Liga Campionilor, iar în 2018, an în care a jucat și finala Cupei Mondale, a cucerit Balonul de Aur.

  • 38 de ani va împlini Modric pe 9 septembrie
  • 162 de meciuri și 23 de goluri are Modric la naționala Croației. Mijlocașul nu s-a retras încă de la prima reprezentativă
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!