Inteligența artificială a stabilit care ar fi transferul ideal pentru FC Barcelona

Hansi Flick fc barcelona Joshua Kimmich Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 17:53
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 18:03

FC Barcelona se pregătește pentru viitorul sezon, după o stagiune în care nu a reușit să cucerească vreun trofeu.

După ce catalanii au ajuns la un acord cu Xavi Hernandez pentru rezilierea înțelegerii, Hansi Flick a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane cu Barcelona.

"În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în venirea mea la Barcelona. Este o onoarea și un vis devenit realitate să antrenez Barcelona, să lucrez pentru acest club uriaș.

Abia aștept să încep munca la acest club incredibil. De când am ajuns, am văzut că toată lumea iubește acest club și face tot posibilul să aibă succes", a declarat tehnicianul neamț.

Ce jucător s-ar potrivi grupării catalane

'GPT Chat' a fost întrebat despre fotbalistul din afara lotului Barcelonei care s-ar potrivi în echipă, iar răspunsul a fost Joshua Kimmich, de la Bayern Munchen.

"Poate juca în poziția de mijlocaș central, pe dreapta, dar și apărător central, ceea ce demonstrează versatilitatea sa tactică. Hansi Flick a lucrat deja cu Joshua Kimmich, ceea ce ar facilita adaptarea la grup și la noul sistem tactic. Are mentalitate de lider", l-a descris GPT Chat, potrivit Mundo Deportivo.

La bavarezi, Kimmich a bifat 387 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 42 de ori și să paseze decisiv în nu mai puțin de 104 apariții în 31 de mii de minute petrecute în tricoul clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!