Vineri 30 Martie 2018, 10:36

Imperiul lui Messi creste: investitii de zeci de milioane de euro! In ce se duc banii castigati la Barcelona


	Imperiul lui Messi creste: investitii de zeci de milioane de euro! In ce se duc banii castigati la Barcelona

Leo Messi s-a lansat in afaceri, cu investitii de zeci de milioane de euro.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Leo Messi a facut inca o investitie majora, dupa ce de curand a cumparat hotelul Sitges, din Argentina, in schimbul a 30 de milioane de euro.

Messi a cumparat acum hotelul Es Vive de Ibiza si si-a extins astfel afacerea pe insula sa preferata, anunta publicatia spaniola La Jugada Financiera.

Datorita parteneriatului cu lantul Majestic, noul hotel al lui Messi si-a schimbat numele in MiM Ibiza Es Vive. Prescurtarea MiM vine de la Majestic i Messi.

Hotelul lui Messi din Ibiza a fost construit in 1939 si renovat in 2014. Luxul se plateste cu preturi intre 250 de 600 de euro pe camera / pe noapte.

Rivalitate Messi - Ronaldo si la Ibiza :)

Cristiano Ronaldo s-a lansat si el, recent, in afacerile din industria turismului, prin asociarea cu lantul hotelier Pestana.

Ronaldo si-a deschis deja un hotel in Insulele Baleare, iar planul pe termen mediu este ca afacerea sa se extinda si in Ibiza, dar nu cu unul, ci cu patru hoteluri.

In Ibiza, Ronaldo detine deja un restaurant de lux.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Iohannis, despre apelul la pace al lui Dăncilă: ”Drăguț”. Ce spune de OUG pe Codurile Penale