Prima oferta pregatita de Roma pentru Razvan Marin! Suma uriasa anuntata de italieni pentru cel mai in forma roman al momentului
Vineri 30 Martie 2018, 10:33

Prima oferta pregatita de Roma pentru Razvan Marin! Suma uriasa anuntata de italieni pentru cel mai in forma roman al momentului

Razvan Marin este poate cel mai in forma fotbalist roman din 2018. MIjlocasul lui Standard este urmarit atent de AS Roma, sfertfinalista a UEFA Champions League.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Razvan Marin este urmarit atent de AS Roma, informatie confirmata si de tatal sau, fostul stelist Petre Marin.

Petre Marin a spus in urma cu o saptamana pentru ProTV si www.sport.ro ca "Standard va cere probabil 5-6-7 milioane euro".

Cotidianul italian Il Messagero vine astazi cu detalii noi si anunta ca AS Roma este pregatita cu prima oferta pentru mijlocasul roman!

Potrivit sursei citate, prima oferta a echipei din capitala Italiei ar urma sa se ridice la 6-7 milioane de euro!

Razvan Marin are 6 goluri si 11 pase decisive in acest sezon la Standard, echipa cu care a cucerit Cupa Belgiei.Dragnea, primă reacție ironică după scrisoarea în care i se cere demisia. ”La CEX o să vorbesc bine și apăsat”