Spania

Griezmann i-a uimit pe toți când a fost prezentat la Atletico Madrid! Schimbarea radicală de look a francezului 

Antoine Griezmann (30 ani) s-a întors la Atletico Madrid. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 20:24
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 20:39

Atacantul francez nu a reușit să se impună în tricoul catalanilor, iar în ultimele ore de mercato, Barcelona și Atletico au negociat transferul său, care s-a concretizat la puțin timp după încheierea perioadei de transferuri. La 23:59 au depus oficialii Barcelonei actele de împrumut, însă au fost aprobate.

Astfel, după ultimul meci alături de naționala Franței în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, Griezmann a zburat direct către capitala Spaniei, acolo unde a fost prezentat oficial la campioana din La Liga. 

  • Antoine Griezmann

Francezul i-a șocat pe toți la prezentare, după ce a decis să își facă o schimbare radicală de look. În ultimii ani, atacantul a preferat să își lase părul să crească, însă odată cu revenirea la Madrid a decis să revină și la aspectul care l-a consacrat în tricoul madrilenilor. 

Griezmann s-a tuns scurt, surprinzându-i pe fani cu aspectul său. 

„Dacă pleca, ajuta la îmbunătățirea situației de la club!”
 

Recent, Ronald Koeman a vorbit într-un interviu pentru SPORT despre plecarea lui Griezmann, pe care o consideră potrivită în contextul situației economice de la club. 

„Ținând cont de lucrurile agravante care s-au petrecut în ultima zi, fără să avem timp să găsim o soluție. A fost un lucru de rahat. Griezmann avea un contract mare și dacă pleca, ajuta la îmbunătățirea situației economice a clubului. De asta am acceptat plecarea lui”, a spus Koeman. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies