L-a egalat pe Platini, dar mai are până la Henry. Performanța lui Griezmann

Michel Platini Antoine Griezmann Franta preliminarii CM 2022 Stiri Antoine Griezmann
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 11:08
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 11:16

Franța a învins Finlanda, scor 2-0, în etapa a șasea a preliminariilor CM 2022. 

Atacantul Antoine Griezmann a reuşit o dublă în cursul meciului câştigat pe teren propriu de selecţionata Franţei în partida cu Finlanda (scor 2-0), disputată marţi seara în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2022, graţie căreia l-a egalat pe Michel Platini în ierarhia all time a golgheterilor naţionalei "cocoşului galic". 

Griezmann l-a egalat pe Platini

 

Griezmann, care a revenit în această vară la Atletico Madrid de la FC Barcelona, a punctat în minutele 24 şi 54 ale jocului cu finlandezii şi a ajuns la un total de 41 de goluri, egalându-l pe fostul căpitan al "Les Bleus" Michel Platini.

  • Antoine Griezmann

Cel mai bun marcator din istoria echipei Franţei este Thierry Henry, fostul atacant al lui Arsenal Londra, cu 51 de goluri, urmat de Olivier Giroud, jucătorul lui AC Milan, cu 46 de goluri.

Și Haaland a impresionat în preliminarii

 

Tot marţi, în preliminariile CM 2022, norvegianul Erling Haaland (Borussia Dortmund) şi olandezul Memphis Depay (FC Barcelona) au reuşit căte un hat-trick pentru selecţionatele ţărilor lor, în meciurile cu Gibraltar (5-1), respectiv Turcia (6-1).

La doar 21 de ani, Haaland are deja 12 goluri înscrise în doar 15 partide disputate pentru selecţionata Norvegiei, în timp ce Depay (27 ani) a ajuns la 33 de goluri în tricoul "Portocalei mecanice", în 71 de selecţii. Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!