Nebunie în ultimele minute de mercato! Griezmann revine la Atletico! Barca ia atacant de la Sevilla! Chelsea a anunțat transferul lui Saul

Antoine Griezmann Atletico Madrid Barcelona la liga Spania Asta ar fi mutarea momentului din ultimele ore de mercato: Griezmann se întoarce la Atletico Madrid
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 02:29
Data actualizarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 02:30

Perioada de mercato din La Liga s-a încheiat! 

02:24 Atletico Madrid a anunțat oficial împrumutul lui Antoine Griezmann de la Barcelona. 

  • Asta ar fi mutarea momentului din ultimele ore de mercato: Griezmann se întoarce la Atletico Madrid

02:15 Antoine Griezmann apare înscris oficial la Atletico Madrid pe site-ul La Liga.

02:05 Barcelona a depus toate actele necesare împrumutului lui Antoine Griezmann cu doar un minut înainte de finalul perioadei de mercato, iar La Liga a anunțat că documentele au fost trimise în timp regulamentar. Aceeași situație este și în cazul transferului lui Luuk de Jong de la Sevilla la Barcelona. 

După ce oficialii Ligii verifică actele, urmează să fie făcute și anunțurile oficiale. 

01:50 Chelsea a anunțat oficial împrumutul lui Saul de la Atletico Madrid, valabil până la sfârșitul sezonului. 


23:09 Fabrizio Romano vine cu noi detalii legate de transferul lui Griezmann la Atletico Madrid. Barcelona și madrilenii au ajuns la un acord.

„Antoine Griezmann înapoi la Atletico Madrid! Întelegerea cu Barcelona este completă. Împrumut până în iunie 2020 cu opțiune de cumpărare de 40 de milioane de euro”, anunță italianul. 


În ultimele ore, catalanii au luat legătura cu oficialii lui Atletico Madrid pentru ceea ce ar fi una dintre cele mai tari mutări ale verii. Super-transferul catalanilor, Antoine Griezmann, pentru care au plătit 120 de milioane de euro, va reveni astfel la clubul în tricoul căruia a scris istorie, informează L'Equipe

Francezul va fi împrumutat de Barcelona la campioana Spaniei, însă madrilenii vor avea o opțiune de cumpărare, informează sursa citată. 

Griezmann, acord total cu Atletico 
 

Mai mult, jurnalistul specializat în transferuri Fabrizio Romano anunță pe contul său oficial că atacantul francez a ajuns la un acord total cu oficialii clubului din Madrid. 

„Antoine Griezmann a ajuns la un acord total cu Atletico Madrid, iar acum este doar o chestiune de detalii între Atleti și Barca pentru ca operațiunea să aibă loc. Ultimele etape”, se arată în anunțul italianului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!