Spania

Gest incredibil facut de Messi si Neymar pe banca in timp ce Barcelona a luat gol cu Real Sociedad. Imaginile aparute acum. VIDEO

Scandalul de la Barcelona dintre naste multe ipoteze.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 12:02
Data actualizarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 12:03

Messi nu se mai intelege cu Luis Enrique, sustine presa din Spania. Atat starul argentinian, cat si Neymar au fost pe bara pentru meciul cu Real Sociedad, pierdut cu 1-0. Camerele TV au surprins un moment controversat pe banca de rezerve a Barcelonei. In clipa in care Alba isi dadea autogol, Messi si Neymar se tineau de glume. VIDEO AICI

Ziaristii catalani de la Sport publica astazi pe prima pagina imaginea dezastrului de la Barcelona, dupa ultima infrangere. Situatia pare tot mai tensionata pe Camp Nou, scriu ziaristii spanioli in articol, sub titlul "Criza totala!"

Luni a fost si prima zi a demisiilor de la Barcelona. Primul a fost Andoni Zubizarreta, omul care a cheltuit in perioada mandatului sau de director sportiv 400 de milioane de euro. Al doilea nume greu care a decis sa paraseasca clubul a fost Puyool.

In tot acest timp "Messi este un monument de furie", sustin reporterii postului spaniol de radio Cadena Copa. Pana si postul lui Luis Enrique nu este foarte sigur, si asta pentru ca Messi nu mai are incredere in antrenorul catalan.

"Barcelona se descompune", scrie astazi si ziarul Marca pe prima pagina, care anunta ruptura definitiva intre Messi si Luis Enrique.

Modifică setările cookies