OOPS! Semnul ca Leo Messi vrea, de fapt, sa PLECE de la Barcelona! Presa internationala scrie despre gestul sau:

Starul celor de la Barcelona s-a dat de gol printr-o miscare pe care a facut-o pe o retea de socializare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 08:33
Data actualizarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 20:51

Messi are cont de Instagram, iar in urma cu doar cateva ore a dat follow contului oficial al celor de la Chelsea. Speculatiile, deja intretinute de cateva zile, au erupt, de vreme ce Messi este dorit la Londra, iar patronul rus are si banii pentru afacere.

Chiar daca in zilele trecute Messi a dezmintit complet faptul ca ar vrea sa plece de la Barcelona, vestea ca e interesat de orice legat de londonezi a facut ca speculatiile sa explodeze.

Recent, in decembrie, Jose Mourinho a spus raspicat ca ii place Messi, ca e un jucator extraordinar, insa ca exclude un transfer al sau la Londra. Mai degraba a evitat sa intre in detalii legate de, probabil, cel mai bun jucator al lumii.

Dupa cum am vazut in dese randuri, cand un jucator era interesant pentru un club mare, el incepea sa interactioneze pe retelele sociale cu acesta. Nu este o reteta sigura, deci nu neaparat aplicabila si in cazul lui Messi, insa nu putine au fost cazurile in care miscarile de pe retelele sociale au condus la transferuri de rasunet.

Scoasa din context, actiunea lui Messi nu reprezinta nimic, insa daca ne gandim ca a fost lasat pe banca, inexplicabil, la infrangerea cu Sociedad, ca l-a sfidat in dese randuri pe Enrique si ca e suparat ca Spania 'nu-l respecta' (din cauza problemelor pe care le are la nivelul taxelor), fanii isi pot da seama ca Messi nu e chiar cel mai fericit jucator in aceste zile.

Astfel, un transfer de la Barcelona, pentru o suma colosala, nu este exclus.

Modifică setările cookies