FC Barcelona va câștiga o sumă uriașă cu noul stadion Camp Nou!

fc barcelona Camp Nou Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 08:54
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 08:54

FC Barcelona așteaptă inaugurarea noului stadion Camp Nou, care va aduce o sumă uriașă în conturile clubului.

Legendara arenă a catalanilor a intrat într-un amplu proces de renovare, iar până atunci campioana Spaniei își dispută meciurile de pe teren propriu pe arena „Lluis Companys”, care are o capacitate de 55.926 de locuri.

Barcelona a dat lovitura cu noul stadion Camp Nou!

Revenirea pe noul stadion Camp Nou va aduce și o sumă uriașă în conturile clubului. Potrivit publicației Mundo Deportivo, noua arenă a catalanilor va aduce la bugetul clubului cel puțin 120 de milioane de euro în fiecare an.

Barcelona ar plănui să se mute pe noul stadion Camp Nou la finalul anului 2024, chiar dacă proiectul nu va fi gat în întregime. Conducerea clubului speră ca toată capacitatea stadionului să poată fi utilizată cel târziu în primele luni din 2025, dar realitatea pare să fie cu totul alta.

Conform sursei citate, cel mai probabil inelul trei al stadionului se va deschide spre finalul anului 2025. Atunci, Barcelona poate spera ca bugetul clubului să fie rotunjit semnificativ, având în vedere că în această perioadă catalanii întâmpină dificultăți din punct de vedere financiar.

Xavi: ”Decizia mea nu s-a schimbat”

Jurnaliștii spanioli au profitat de forma bună a Barcelonei din această perioadă și l-au întrebat pe Xavi Hernandez dacă și-a schimbat decizia de a pleca de la Barcelona la finele acestui sezon.

Chiar dacă șefii clubului încearcă în prezent să-l convingă să-și continue ”mandatul”, fostul mare mijlocaș pare decis să plece de la clubul său de suflet.

”Decizia mea de a pleca de la club la finalul acestui sezon nu s-a schimbat. Decizia luată este cea potrivită, a liniștit apele la club, în rândul jucătorilor, chiar și în rândul presei”, a spus Xavi.

Antrenor la Barcelona din noiembrie 2021, Xavi a prins până acum 134 de meciuri pe banca echipei catalane, reușind să câștige 85 dintre acestea. 23 s-au încheiat la egalitate, ia 26 au fost înfrângeri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!