FC Barcelona, lovitură pe piața transferurilor! Superstarul argentinian care poate ajunge gratis pe Camp Nou în această vară 

fc barcelona Paulo Dybala Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 09:33
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 09:38

FC Barcelona încă se confruntă cu probleme financiare serioase, motiv pentru care încearcă să se orienteze spre jucători liberi de contract.

Una dintre țintele catalanilor ar fi Paulo Dybala, iar mutarea acestuia în Spania s-ar putea realiza mai ușor decât era de așteptat, ținând cont că și argentinianul e dispus să ajungă pe Camp Nou. 

Starului argentinian îi expiră contractul la finalul acestuia sezon și nu mai vrea să-l prelungească. Chiar dacă există oferte și din Premier League, Dybala tinde spre Primera Division, anunță cei de la sport.es.

Nu ar fi pentru prima dată când ar exista discuții între Dybala și cei de la FC Barcelona. Acum trei sezoane au fost purtate niște negocieri, însă la momentul respectiv nu s-a ajuns la o înțelegere, unul dintre motive fiind salariul prea mare al argentinianului, 13 milioane de euro pe sezon.

Negocieri aprinse cu Juventus

Formația italiană i-a făcut o propunere de prelungire a contractului inferioară din punct de vedere financiar față de cea pe care o agreaseră inițial, motiv pentru care argentinianul a oprit negocierile.

Jucătorul care evoluează din 2015 la Juventus a hotărât să își încheie actualul contract cu torinezii, iar la vară să plece liber, putând să discute încă de pe acum cu diferite formații.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!