Fantastic! Ronaldo câștigă într-o săptămână mai mult decât un star de la Real Madrid

Vinicius Al-Nassr Cristiano Ronaldo Real Madrid Spania Cristiano Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 17:08
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 17:18

Vinicius Junior este unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști din lume.

Transfermarkt îl evaluează pe starul de la Real Madrid la 120 milioane de euro. Doar Kylian Mbappe (180 milioane) și Erling Haaland (170 milioane) sunt în fața brazilianului în clasamentul site-ului de specialitate.

Fantastic! Ronaldo câștigă într-o săptămână mai mult decât un star de la Real Madrid

Potrivit publicației GOAL, Vinicius încasează nu mai puțin de 3.2 milioane de euro pe an, iar în cazul în care starul brazilian atinge anumite bonusuri, suma ar putea crește la 4 milioane.

Salariul lui Vinicius pe an poate fi comparat cu cel al lui Cristiano Ronaldo, în cazul în care din valoarea contractului lui CR7 se ia în calcul doar suma săptămânală pe care portughezul o primește de la Al-Nassr.

Internaționalul portughez încasează pe săptămână aproximativ 3.8 milioane de euro, cu 600.000 euro mai mult decât o face Vinicius Junior pe an, în cazul în care brazilianul nu primește bonusuri.

Cifrele lui Vinicius Junior

În 2017, brazilianul a făcut pasul la echipa mare a celor de la Flamengo, iar un an mai târziu, Real Madrid l-a achiziționat pe Vinicius pentru 45 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață, conform site-urilor de specialitate, era de 35 milioane.

În sezoanele în care a îmbrăcat echipamentul grupării blanco, extrema stângă a bifat 193 de apariții pentru Real Madrid, unde a reușit să se impună pe tabelă de 46 de ori și să paseze decisiv în alte 48 de situații.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!