Kylian Mbappe vine la Real Madrid, dar nu singur! Cele două staruri pe care i le-a cerut lui Florentino Perez 

kylian mbappe Achraf Hakimi PSG Real Madrid Theo Hernandez Spania Kylian Mbappe
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 18:36
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 18:37

De data aceasta, pentru a semna cu Real Madrid, Kylian Mbappe are și alte pretenții decât cele de ordin financiar. 

Real Madrid nu a renunțat la Kylian Mbappe (24 ani). Spaniolii au încercat să-l aduc în vara lui 2022, numai că superstarul a fost convins de PSG să semneze prelungirea contractului până în 2025, fiind ademenit cu un salariu anual de 90 de milioane de euro. 

Florentino Perez (75 ani) îl vrea în continuare pe atacantul francez. Potrivit fichajes.net, președintele Realului va încerca să-l aducă pe Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu și în vara lui 2023. Iar pentru a fi sigur că de data aceasta nu-l va pierde pe ultima sută de metri, cum s-a întâmplat anul trecut, are de gând să-i îndeplineaască toate poftele șeptarului legitimat PSG. 

Kylian Mbappe îi vrea la Real Madrid pe Achraf Hakimi și Theo Hernandez 

Conform aceleiași surse, Kylian Mbappe dorește ca odată cu el, să mai sosească alți doi fotbaliști, pe care, culmea, campioana Spaniei i-a avut în curte în trecut. Achraf Hakimi (24 ani) și Theo Hernandez (25 ani) sunt jucătorii pe care superstarul francez i i-a cerut lui Florentino Perez pentru a sosi în Spania. 

Primul este cel mai bun prieten al lui Kylian Mbappe. Cei doi și-au sudat relația în vara lui 2021, când Achraf Hakimi a fost cumpărat de PSG de la Inter Milano în schimbul a 68 de milioane de euro. De atunci sunt de nedespărțit, au fost suprinși împreună chiar și în vacanță. 

În timp ce pe Theo Hernandez îl cunoaște forte bine de la naționala Franței. Pentru a da cel mai bun randament ca extremă, Kylian Mbappe are nevoie de un fundaș stânga de top, iar jucătorul lui AC Milan este cea mai bună variantă a momentului. 

Vestea proastă pentru Florentino Perez este că pentru ambii trebuie să achite o sumă de transfer, pentru că atât Achraf Hakimi, cât și Theo Hernandez, mai au contract cu PSG și AC Milan până în vara lui 2026. Paradoxal este că ambii fundași laterali au fost sub contract cu Real Madrid în trecut, numai că oficialii de pe Santiago Bernabeu au luat decizia de a-i vinde. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!