Spania

'Eu eram azi antrenorul Barcelonei daca nu se baga asta!' Scenariu INCREDIBIL in Spania! Ce antrenor URIAS crede ca a fost sabotat de un fotbalist de 40 de mil

E convins ca el ar fi fost inlocuitorul lui Pep Guardiola la Barca daca unul dintre jucatorii lui nu i-ar fi pus constant piedici!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Decembrie 2012, 21:04
Data actualizarii: Vineri 14 Decembrie 2012, 21:02

Marcelo Bielsa crede ca ar fi fost azi antrenorul Barcelonei. Relatia dificila cu vedeta lui Bilbao, Fernando Llorente, i-a facut insa visul imposibil! Jurnalistul Jose Ramon de la Morena a prezentat al Cadena Ser un scenariu incredibil!

Bielsa are convingerea ca omul de 40 de milioane al lui Bilbao l-a barfit constant in fata jucatorilor de la Barcelona si chiar le-a cerut sa-i spuna directorului sportiv Andoni Zubizarreta ce probleme au fotbalistii lui Athletic cu antrenorul lor.

Bielsa, anuntat de presa catalana printre numele luate in calcul de sefii Barcelonei dupa anuntul de retragere facut de Guardiola, a continuat la Bilbao, insa cu rezultate mult inferioare sezonului trecut. In 2011-2012, bascii au jucat doua finale, in Cupa Spaniei si Europa League, ambele pierdute.
 


Modifică setările cookies