ernesto valverde Barcelona El Clasico Real Madrid Spania Ernesto Valverde NEINVINS in El Clasico! Antrenorul Barcelonei a lamurit MISTERUL absentei lui Busquets: "Am spus ca nu va juca!"

Ernesto Valverde, NEINVINS in El Clasico! Antrenorul Barcelonei a lamurit MISTERUL absentei lui Busquets: "Am spus ca nu va juca!"

TOATE FAZELE MECIULUI AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Decembrie 2019, 23:47
Data actualizarii: Miercuri 18 Decembrie 2019, 23:55

Ernesto Valverde este neinvins in El Clasico. Antrenorul catalanilor a vorbit la conferinta de presa dupa meci despre prestatia echipei sale, dar si despre inlocuirea radicala din lot a lui Sergio Busquets.

"A fost un meci intens, cu faze pentru ambele echipe. Ne-au presionat foarte sus si au generat pericol, interceptand mingiile noastre. Acolo am suferit. Au fost multa tensiune si multe cartonase, un clasico este un Clasico.

Ne asteptam la pressing-ul avansat si intr-adevar, cand pe contre sunt puternici si te egaleaza pe teren, la final, trebuie sa rezolvi situatiile din dueluri individuale. Uneori am reusit, alteori nu.

Busquets avea febra inainte de meci si nu a participat la antrenament. La final am spus ca nu va juca. Nu ii scadea febra, avea frisoane si am preferat sa nu intre de la inceput, sa il pot folosi pe parcurs.

Terminam anul la egalitate. Jucam pe teren propriu si aveam o obligatie mai mare. Ne-ar fi placut sa castigam, insa e normal ca astfel de partide sa fie complicate", a declarat Ernesto Valverde la conferinta de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!