Spania

El este PARIUL lui Koeman la Barcelona! Cine este fotbalistul de doar 17 ani dorit de Chelsea si Liverpool pe care il vrea in prima echipa

Ronald Koeman a pus mult accent la Barcelona pe jucatorii tineri.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Noiembrie 2020, 12:59
Data actualizarii: Joi 12 Noiembrie 2020, 13:03

Antrenorul a declarat inca din vara ca nu are nevoie de serviciile lui Junior Firpo, iar planul lui a fost dezvaluit recent. Potrivit jurnalistilor de la Diario Sport, jucatorul pe care vrea sa-l promoveze la prima echipa este Alex Balde, lucru care s-ar putea intampla extrem de curand daca Firpo reuseste sa isi gaseasca echipa. 

Fotbalistul in varsta de 17 ani a uimit prin tehnica individuala excelenta si s-a remarcat printr-un fizic bun, presa din Spania considerand ca el ar putea fi noul Ansu Fati de pe Camp Nou. 

Balde a atras si privirile oficialilor din Premier League. Reprezentantii lui Chelsea si Liverpool au pus ochii pe el si au incercat sa-l tenteze sa o paraseasca pe Barcelona, insa fotbalistul nu vrea sa plece de pe Camp Nou. 

Tanarul jucator a mentionat ca se simte bine aici, considerand ca este cadrul perfect pentru ca el sa se dezvolte frumos, mai ales ca a castigat increderea staff-ului tehnic. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies