FOTO ȘI VIDEO Dragisa Gudelj, fotbalistul Cordobei, a cerut să joace în continuare după ce s-a prăbușit din cauza unui stop cardiac în timpul meciului!

Dragisa Gudelj Cordoba Racing Ferrol stop cardiac Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Martie 2023, 08:16
Data actualizarii: Duminica 26 Martie 2023, 08:24

Meciul Cordoba - Racing Ferrol a fost suspendat la scorul de 1-1, după accidentul petrecut.

Dragisa Gudelj a suferit sâmbătă un stop cardiac, într-un meci al echipei sale, Cordoba, din Liga a treia spaniolă. Resuscitat de paramedici, el s-a ridicat de pe targă şi a cerut să reintre în joc!

Jucătorul Cordobei, Dragisa Gudelj (25 de ani) s-a prăbuşit pe teren în minutul 11 al meciului din a treia ligă spaniolă, dintre Cordoba şi Racing Club Ferrol, fiind victimă a unui stop cardiac, scrie news.ro.

Sub privirile îngrozite ale celorlalţi jucători, medicii au intervenit imediat pentru a-l resuscita pe fotbalist, apoi l-au pus pe targă pentru a fi transportat la ambulanţă. 

Dragisa Gudelj s-a ridicat de pe targă și a cerut să reintre în joc

Aflat pe targă, Gudelj şi-a revenit şi a încercat să se ridice, cerând să reintre în joc. A fost însă urcat în ambulanţă şi dus la Spitalul Universitar Regina Sofia, aflat la o mică distanţă de stadionul Nuevo Arcangel. 

Gudelj se află sub supraveghere medicală, la terapie intensivă. Starea lui este stabilă, iar în zilele următoare va fi supus unor teste.

După incidentul petrecut în minutul 11, arbitrul a decis să pună capăt meciului, al cărui rezultat era, în acel moment, 1-1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!