Clement Lenglet Barcelona Dani Alves Spania Jucătorii de la Barcelona

Încă un caz de Covid-19 la Barcelona! Al treilea jucător depistat în mai puțin de 24 de ore 

După Real Madrid, și Barcelona are cazuri de Covid-19 în rândul lotului! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 12:44
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 12:54

12:45 Catalanii au anunțat un nou caz de Covid-19 la echipă, fiind afectat tot un jucător important. Este vorba de Jordi Alba, care se alătură listei de fotbaliști indisponibili pentru meciul de pe 2 ianuarie cu Mallorca. În cazul în care vor mai apărea și alte infectări, disputarea meciului este pusă sub semnul întrebării. 

  • Jucătorii de la Barcelona


Știrea inițială 

Fundaşul francez Clement Lenglet a fost testat pozitiv cu Covid-19 înaintea de revenirea la antrenamentele echipei FC Barcelona şi va lipsi la primul meci al catalanilor din 2022, cu Real Mallorca, din campionatul Spaniei.

Meciul este programat la 2 ianuarie, iar dacă Lenglet se va vindeca, el ar putea evolua cu Linares, la 5 ianuarie, în Cupa Spaniei, sau cu Granada, în 8 ianuarie, în campionat, relatează News.ro.

Înainte de reluarea antrenamentelor, toţi jucătorii de la FC Barcelona au fost testaţi pentru Covid-19, singurul pozitiv fiind Lenglet.

Barcelona a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că și Dani Alves a fost infectat cu COVID-19.

”Clement Lenglet și Dani Alves au fost testați pozitiv cu COVID-19 și nu vor lua parte la antrenamentul de mâine. Amândoi se simt bine și sunt izolați la domiciliu”, se arată în comunicat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!