Spania

Încă un caz de Covid-19 la Barcelona! Al treilea jucător depistat în mai puțin de 24 de ore 

După Real Madrid, și Barcelona are cazuri de Covid-19 în rândul lotului! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 12:44
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 12:54

12:45 Catalanii au anunțat un nou caz de Covid-19 la echipă, fiind afectat tot un jucător important. Este vorba de Jordi Alba, care se alătură listei de fotbaliști indisponibili pentru meciul de pe 2 ianuarie cu Mallorca. În cazul în care vor mai apărea și alte infectări, disputarea meciului este pusă sub semnul întrebării. 

  • Jucătorii de la Barcelona


Știrea inițială 

Fundaşul francez Clement Lenglet a fost testat pozitiv cu Covid-19 înaintea de revenirea la antrenamentele echipei FC Barcelona şi va lipsi la primul meci al catalanilor din 2022, cu Real Mallorca, din campionatul Spaniei.

Meciul este programat la 2 ianuarie, iar dacă Lenglet se va vindeca, el ar putea evolua cu Linares, la 5 ianuarie, în Cupa Spaniei, sau cu Granada, în 8 ianuarie, în campionat, relatează News.ro.

Înainte de reluarea antrenamentelor, toţi jucătorii de la FC Barcelona au fost testaţi pentru Covid-19, singurul pozitiv fiind Lenglet.

Barcelona a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că și Dani Alves a fost infectat cu COVID-19.

”Clement Lenglet și Dani Alves au fost testați pozitiv cu COVID-19 și nu vor lua parte la antrenamentul de mâine. Amândoi se simt bine și sunt izolați la domiciliu”, se arată în comunicat.

Modifică setările cookies