Dezvaluiri BOMBA la Real Madrid! Ancelotti a fost DAT AFARA din cauza lui Gareth Bale! Ce s-a intamplat in timpul unui meci: "E un atac la adresa mea!"

Dezvaluiri BOMBA la Real Madrid! Ancelotti a fost DAT AFARA din cauza lui Gareth Bale! Ce s-a intamplat in timpul unui meci: "E un atac la adresa mea!"

Ziaristii de la AS sunt aproape sa provoace un scandal urias in Spania, dupa ce au facut dezvaluiri incredibile in editia de astazi.

Conform celor de la AS, motivul real pentru care Carlo Ancelotti a fost demis de pe Bernabeu a fost Gareth Bale, jucatorul de 100 de milioane de euro adus de Florentino Perez.

AS scrie:

"Directorii lui Real Madrid au discutat cu Florentino Perez si l-au intrebat de ce a luat decizia sa-l dea afara pe Ancelotti: "Este o problema de lipsa de incredere", a explicat presedintele intr-o sedinta care a avut loc inainte de conferinta de presa in care Real a anuntat schimbarea de pe banca tehnica."

""De unde aeasta lipsa de incredere, dupa ce in 2014 a castigat patru trofee?", a intrebat unul dintre directori, dupa care Perez a raspuns: "Nu stiu exact". Perez le-a explicat apoi nemultumirea sa fata de tratamentul lui Ancelotti pentru Gareth Bale, "un jucator strategic pentru noi", dupa cum l-a descris presedintele REalului.

"Perez spune: "Intr-un meci l-a scos de pe teren, eu am vorbit cu ei, iar Carlo nu a inteles. Atunci mi-am pierdut increderea in el". Acel meci a fost cu Valencia, pe Mestalla, cand Bale a iesit in minutul 71. "Sa-l scoti pe Bali este un atac la adresa mea!", i-a spus atunci Perez lui Ancelotti", noteaza AS.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condițiile în care restaurantele ar putea să rămână deschise indiferent de incidența cazurilor de COVID
BRAT
Modifică setările cookies