Spania

Dembele a RABUFNIT dupa ce s-a aflat ca isi plateste colegul de jocuri pe PC cu 15.000 euro pe luna! FOTO

Ousmane Dembele continua sa tina prima pagina a ziarelor din Spania. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Decembrie 2018, 17:37
Data actualizarii: Miercuri 19 Decembrie 2018, 17:38

Dembele, jucator transferat de Barcelona cu 105 milioane de euro, a avut mai multe probleme din cauza indisciplinei in acest sezon. El a lipsit de la un antrenament, iar apoi a intarziat 2 ore la o sedinta de recuperare. Chiar daca pe teren a marcat goluri importante, Valverde a decis sa-l amendeze pe tanarul atacant francez cu 100.000 de euro.

Presa din Spania anunta acum ca s-a aflat de ce ar avea probleme Dembele cu punctualitatea. El ar avea doi colegi de apartament pe care ii plateste ca sa locuiasca cu el. Iar in general, cei trei isi petrec timpul, mai ales noptile, jucandu-se pe calculator.

Radio Marca sustine ca numele unuia din colegii de camera ai lui Dembele este Mous Diatta, cel care a locuit alaturi de el si in perioada in care juca la Dortmund. Acesta ar fi platit de catre Dembele cu 15.000 de euro pe luna tocmai pentru a fi tot timpul la dispozitia sa.

Vestea data de Radio Marca i-a provocat greata lui Dembele, sau cel putin asta a incercat sa transmita prin o serie de postari pe Twitter atacantul francez. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies