Declaratia neasteptata data de Suarez! A recunoscut ca arbitrul a gresit in favoarea Barcei: "Am fost si eu surprins de decizie!"
Luni 07 Mai 2018, 09:23

Declaratia neasteptata data de Suarez! A recunoscut ca arbitrul a gresit in favoarea Barcei: "Am fost si eu surprins de decizie!"

Luis Suarez a fost din nou in centrul celor mai incinse faze din Barcelona 2-2 Real Madrid.

Atacantul Barcelonei, Luis Suarez, considera ca derby-ul campionatului nu a dezamagit desi nu mai exista nicio miza pentru cele doua echipe.

"Asa sunt meciurile El Clasico, a fost un meci frumos, am vrut sa castigam, eliminarea lui Sergi ne-a durut putin mai mult intr-un meci cu un adversar precum Real Madrid" a spus Luis Suarez dupa partida.

Autorul primului gol al meciului a avut un rol important si la reusita lui Messi - cei de la Real Madrid au acuzat insa un fault in atac al lui Suarez iar atacantul de 30 de ani a recunoscut la final ca arbitrul a gresit lasand jocul sa continue.

"Cred ca este putin fault pentru ca Varane controleaza mingea si isi pune piciorul acolo. Asta e insa decizia arbiturlui, uneori o ia pe cea corecta, alteori nu. M-a surprins un pic ca a lasat jocul sa continue" a spus Luis Suarez dupa partida.VIDEO PROTVPLUS.RO

Încă o persoană a murit din cauza gripei. Bilanțul negru al victimelor a ajuns la 19