Decizie radicală a lui Xavi după egalul cu Espanyol. Ce s-a întâmplat în prima zi din 2023

Xavi Hernandez Espanyol fc barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 16:42
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 16:51

FC Barcelona și Espanyol s-au duelat în derby-ul etapei cu numărul 15 din La Liga, ultimul meci pentru cele două grupări catalane din 2022, scor 1-1. 

Formația antrenată de Xavi Hernandez a deschis scorul în minutul șapte prin Marco Alonso, scorul final fiind stabilit după pauză, în urma unui penalty transformat de Joselu. 

Spre finalul partidei, FC Barcelona a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Jordi Alba, însă și adversarii au avut un jucător trimis la cabine. Inițial, Vinicius Souza și Cabrera au văzut cartonașul roșu din partea lui Antonio Mateu Lahoz, dar după consultarea arbitrajului video doar primul jucător a fost eliminat. 

Xavi, măsuri drastice după egalul cu Espanyol Barcelona

La finalul partidei, tehnicianul catalanilor a avut o reacție dură despre jocul echipei sale, declarând că vina le aparține în totalitate.

"Acest egal este din vina noastră. Nu dau vina pe arbitru pentru nimic, vina pierderii celor două puncte este doar a noastră. Trebuie să fiu onest și să-mi cer scuze pentru acest meci", a spus Xavi după meci. 

Potrivit presei iberice, antrenorul nu s-a oprit aici și a luat o decizie drastică, anulând petrecerea din prima zi a noului an. Mai mult, acesta a programat un antrenament pentru după-amiaza zilei de 1 ianuarie 2023, deși în mod normal jucătorii aveau liber.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!