Claudio Bravo Barcelona Manchester City Spania

"De ce am plecat de la Barcelona?" Bravo explica motivul pentru care s-a dus la Manchester City! Ce il astepta pe Camp Nou

Guardiola a mutat surprinzator in aceasta vara la City. A renuntat la Hart si l-a adus pe Bravo de la Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2016, 18:22
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2016, 18:23

Claudio Bravo a explicat de ce a acceptat oferta lui Pep. Stia ca pe Camp Nou va fi in continuare rezerva, statut pe care nu a vrut sa il accepte.

"Barca mi-a propus o prelungire de contract, insa vazand intentiile clubului, am fost sincer si le-am spus ca nu intentionez sa stau patru ani pe banca", a declarat portarul in varsta de 33 de ani la postul spaniol de radio Cadena SER.

Internationalul chilian a negat ca ar fi avut probleme de ordin personal cu Marc-Andre ter Stegen. Aceste zvonuri "sunt lucruri care ma deranjeaza", a explicat el, "deoarece nu sunt adevarate, noi doi nu am avut niciodata vreo problema"'.

In sezonul trecut, Claudio Bravo a jucat cu Barca meciurile din La Liga, iar Ter Stegen pe cele din Liga Campionilor. In acest sezon, Marc Andre Ter Stegen va fi probabil titularul indiscutabil al lui Luis Enrique, iar olandezul Jasper Cillessen, venit in mercato, va fi dublura sa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!