CUTREMUR la Real! Fratele de sange al lui Becali anunta: "Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Real Madrid!"

Autor: Sport.ro
Joi 13 Septembrie 2012, 19:25
CUTREMUR la Real! Fratele de sange al lui Becali anunta: "Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Real Madrid!"

Situatia lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid ramane incerta dupa revenirea acestuia la echipa.

"Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Real Madrid. Daca un jucator nu vrea sa mai ramana la o echipa, e mai bine sa-l lasi sa plece. In trecut a fost o situatie similara cu Robinho. L-am cumparat cu 24 de milioane de euro si l-am vandut la Manchester City pentru 48 de milioane de euro. Cred ca a fost o afacere buna", a spus Calderon.

Dupa meciul cu Granada, Cristiano Ronaldo, a afirmat ca este "trist din motive profesionale", explicand astfel faptul ca nu a sarbatorit reusitele, el fiind autorul unei duble. "Sunt trist dintr-un motiv profesional, acesta este motivul pentru care nu sarbatoresc golurile. Faptul ca Iniesta a fost premiat de UEFA nu are nicio legatura. Nu voi mai vorbi de acest aspect, ma concentrez la meciurile Portugaliei. Lucruri mult mai importante", a precizat Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a dat asigurari ca "tristetea" sa nu are legatura cu banii si a sustinut ca "motivatia, devotamentul, implicarea si dorinta de castiga toate competitiile" nu-i sunt afectate.

Unele ziare spaniole au scris ca Ronaldo ar putea fi nemultumit de salariu, pe care l-ar considera prea mic in comparatie cu cele ale altor jucatori, cum ar fi Zlatan Ibrahimovici (PSG). Ibrahimovici are un salariu anual de 14 milioane de euro, in timp ce Ronaldo este platit la Real Madrid cu 10 milioane de euro pe an.

Ramon Calderon, in varsta de 61 de ani, a fost presedintele clubului Real Madrid in perioada 31 iulie 2006 - 16 ianuarie 2009.

Sursa: Mediafax

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies