Nationala i-a dat ARIPI! Torje, gata sa rupa NORII in campionatul lui Ronaldo si Messi! Ce anunta dupa golurile de la nationala:

Autor: Sport.ro
Joi 13 Septembrie 2012, 17:19

Gabi Torje a revenit de la nationala cu moralul la maxim si anunta ca e pregatit sa arate tot ce stie la noua sa echipa. Granada se bate in weekend cu Deportivo La Coruna.

"A fost bine la nationala, acum trebuie sa joc mai des. Pentru mine e important sa joc bine, am demonstrat ca pot sa fac asta. Sunt fericit aici, e diferit fata de Italia. Am timp sa arat ca sunt bun, pot sa ajut echipa. E important sa incep sa intru pentru ca anul trecut nu am prea jucat in Italia. Eu ma antrenez bine si imi astept sansa.


Azi m-am antrenat, maine voi face la fel si astept meciul. Daca nu voi prinde echipa, ma voi antrena mai tare. Sansa mea va veni.


Trebuie sa castigam meciul cu Deportivo pentru ca este acasa si nu avem voie sa facem pasi gresiti in fata publicului nostru. Daca ne facem jocul, vom castiga fara probleme", a declarat Gabi Torje.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Bolnavii de Covid-19 fug din spitale după decizia CCR, deși medicii se roagă de ei să rămână. ”Călcăm pe un teren nesigur”
BRAT