Real Madrid Cristiano Ronaldo Florentino Perez Spania

Cristiano Ronaldo, refuzat și de Real Madrid. Motivul neașteptat invocat de Florentino Perez

Cristiano Ronaldo (37 de ani) este foarte aproape de plecarea de la Manchester United, după interviul pe care l-a acordat recent și în care și-a făcut publice toate nemulțumirile legate de situația de la club.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 19:07
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 19:23

Starul portughez a vorbit în cadrul interviului despre aspectele la care clubul de pe Old Trafford ”scârțâie” și nu l-a menajat nici pe antrenorul echipei, Erik ten Hag.

Conform presei internaționale, celor de la Manchester United nu le-au picat deloc bine declarațiile lui CR7 și se ia în calcul o despărțire încă din această iarnă.

Cristiano Ronaldo, refuzat de Real Madrid

La scurt timp după apariția interviului, presa internațională a dezvăluit că starul portughez ar fi luat în calcul din ce în ce mai mult o revenire pe Santiago Bernabeu, până la finalul sezonului, ținând cont și de problemele medicale ale lui Karim Benzema, atacantul galacticilor.

Publicația sport.es a oferit informații suplimentare pe acest subiect, explicând că Florentino Perez nu ia în calcul revenirea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid și nu din motive financiare, ci din teama că ar putea strica atmosfera în vestiar. 

Cristiano Ronaldo a evoluat pentru Real Madrid între 2009 și 2018. A fost transferat de la Manchester United pentru 94 de milioane de euro, o sumă-record la acea vreme, și a fost vândut la Juventus nouă ani mai târziu, pentru o altă sumă ”amețitoare”, de 117 milioane de euro.

Modifică setările cookies