Cristiano Ronaldo, OUT din TOP 5 cei mai buni jucatori din lume! Pe cine a pus fenomenul Ronaldo langa Messi: "Seamana cu mine!"

Cristiano Ronaldo, OUT din TOP 5 cei mai buni jucatori din lume! Pe cine a pus fenomenul Ronaldo langa Messi: "Seamana cu mine!"

Fostul atacant brazilian, Ronaldo, a numit cei mai buni 5 jucatori din lume la ora actuala.

Intr-un interviu pentru spaniolii de la AS, brazilianul Ronaldo a vorbit despre cei mai buni jucatori din lume la ora actuala. Cristiano Ronaldo nu a fost mentionat. Fostul star de la Barca, Real Madrid, Inter sau AC Milan il considera pe Leo Messi numarul 1 in continuare.

"Messi, desigur. Este cel mai bun. Nimeni in urmatorii 20 sau 30 de ani nu va mai avea asemenea talent. Imi plac si Salah, Hazard, Neymar si, desigur, Mbappe" a spus Ronaldo. "Il Fenomeno" a vorbit si despre comparatiile dintre el si Mbappe.

"Se spune ca seamana cu mine. Este rapid, are instincte grozave de marcator, suteaza excelent cu ambele picioare.. Avem multe lucruri in comun, insa nu mi-a placut niciodata sa compar jucatori din ere diferite, in primul rand pentru ca sunt conditii diferite" a mai spus Ronaldo.

Ronaldo compara Premier League cu La Liga

Campionul mondial din 2002 a vorbit si despre cele mai puternice campionate din lume. Desi 4 echipe din Premier League au ajuns in finala UEFA Champions League, respectiv Europa League, Ronaldo are alta opinie: "Nu consider ca Premier League este un campionat mai bun decat La Liga. Poate in ceea ce priveste banii din televiziune, dar cei mai buni jucatori sunt in Spania, sau macar o buna parte dintre ei" a concluzionat Ronaldo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Avertisment dur din partea lui Rafila: "Se poate să ajungem iar la 10.000 de cazuri pe zi"
BRAT

Modifică setările cookies