Banii nu iti cumpara timp, dar iti pot lua un ceas cu 424 de diamante! Suma incredibila platita de Cristiano Ronaldo pentru ultimul sau accesoriu: FOTO

Autor: Sport.ro
Joi 30 Mai 2019, 10:17

	Banii nu iti cumpara timp, dar iti pot lua un ceas cu 424 de diamante! Suma incredibila platita de Cristiano Ronaldo pentru ultimul sau accesoriu: FOTO

Cristiano Ronaldo a cheltuit o suma incredibila pe un ceas cu 424 de diamante.

Cristiano Ronaldo este considerat a fi unul dintre cei mai bine imbracati sportivi. El incearca sa ofere intotdeauna aparitii fara cusur si si-a castigat si titulatura de "cel mai influent atlet al lumii" prin grija pe care o poarta fiecarui detaliu ce tine de viata sa extrasportiva.

Cristiano Ronaldo a castigat sute de milioane din sport, dar si din contractele de publicitate obtinute pe seama sportului. Acum, el isi permite sa duca o viata luxoasa si sa cheltuie sume fabuloase pentru diverse accesorii.

Cristiano Ronaldo, ceas de 1.500.000 euro


La ultima aparitie publica, Cristiano Ronaldo a purtat un ceas de, atentie!, 1.500.000 euro!

Acesta a mers la Grand Prix-ul de Formula 1 de la Monte Carlo, unde s-a fotografiat alaturi de supercampionul Lewis Hamilton. In poza se poate observa ceasul Franck Muller Cintree Curvex Tourbillion purtat de Ronaldo, o bijuterie cu 424 de diamante.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always nice to see you Bro ????????????????????????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano rivalizeaza cu Mayweather


Un alt mare sportiv pasionat de ceasuri este Floyd Mayweather. Fostul supercampion din box are o colectie impresionanta, el cheltuind, de asemenea, cateva milioane de dolari pe astfel de accesorii.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
OLAF: „Presupuși intermediari” au oferit statelor UE 900 de milioane de doze de vaccin anti-Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies