Considerat viitorul Messi, starul de la FC Barcelona e gata de plecare: "E un jucător interesant pe piața de transferuri"

Lionel Messi Ansu Fati fc barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 17:14
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 17:30

Joan Laporta a vorbit despre situația unui dintre jucătorii care erau considerați o mare speranță pentru FC Barcelona. 

Odată cu plecarea lui Lionel Messi, tricoul cu numărul 10 a fost preluat de jucătorul considerat a fi „urmașul său”, tânăra promisiune crescută în La Masia, Ansu Fati (20 ani). Fotbalistul a jucat alături de jucătorul argentinian până la accidentarea serioasă care l-a ținut departe de teren o lungă perioadă de timp. 

Ansu Fati a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimele luni, fiind indisponibil din cauza unor accidentări repetate, motiv pentru care și-a pierdut locul de titular în echipa antrenată de Xavi.

În ultima perioadă au apărut mai multe informații despre o posibilă plecare a ibericului de la Camp Nou, din dorința de a ajunge la o formație la care să evolueze constant.

Ce a spus Joan Laporta despre situația lui Ansu Fati
 

Președintele catalanilor a explicat că Ansu Fati este un jucător important pentru FC Barcelona și că speră să revină la forma care l-a consacrat, însă nu a exclus varianta unui transfer dacă se va primi o ofertă bună pentru el.

"Reprezentații săi au fost la Barcelona, dar Ansu este jucătorul nostru și avem așteptări mari. Este o persoană incredibilă și un jucător în care ne punem speranțele. 

Nu luăm în considerare plecarea lui, dar nu pot prezice viitorul. Totul va depinde de utilitatea sa pentru club și pentru Xavi. Anumite cluburi sunt interesate de el, dar nu avem informații potrivit cărora și-ar dori să plece. Vom decide ceea ce va fi cel mai bine pentru club, este un jucător interesant pe piața de transferuri", a declarat Laporta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!