Cine-l va inlocui pe Ronaldo la Real! Trei nume importante au SANSE MARI sa ajunga la Madrid

Cine-l va inlocui pe Ronaldo la Real! Trei nume importante au SANSE MARI sa ajunga la Madrid

Dupa plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, cei de la Real se vad in situatia de a-i gasi un inlocuitor starului portughez. 

De cand transferul acestuia era un simplu zvon, au inceput sa apara in presa numele posibililor jucatori care ar putea ajunge la Real in locul lui Ronaldo. Printre ei, Hazard, Neymar si Mbappe. 

Cei trei conduc listele la casele de pariuri si sunt cotati cu cele mai multe sanse la "titlul" de inlocuitor al lui Cristiano. 

Desi presa spaniola scrie ca Neymar conduce lista de transferuri a celor de la Real, casele de pariuri il vad favorit sa ajunga la Madrid pe Eden Hazard. Brazilianul este al doilea, in timp ce Mbappe ocupa pozitia a treia. 

Eden Hazard - 11/8

Neymar - 13/8

Kylian Mbappe - 2/1

Mbappe are doar 19 ani si, desi este ultimul in ceea ce priveste sansele de a ajunge la Real, acesta are recomandari foarte bune. La varsta lui, francezul a jucat 105 meciuri la echipa de club, marcand de 48 de ori si ajutand la marcarea a altor 33 de goluri. 

In schimb, Hazard este cel mai varstnic dintre cei trei. Acesta are 27 de ani, a jucat 495 de meciuri la echipele de club, a marcat de 139 de ori si are 128 assist-uri. 

Neymar are, la 26 de ani, are 350 de meciuri in palmares la echipele de club, 203 goluri si 128 assist-uri. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies