Real Madrid a ales inlocuitorul lui Cristiano Ronaldo! "Operatiunea" a inceput: un emisar a plecat deja sa negocieze
Marti 10 Iulie 2018, 18:35

Real Madrid a ales inlocuitorul lui Cristiano Ronaldo! "Operatiunea" a inceput: un emisar a plecat deja sa negocieze

Real Madrid a inceput "operatiunea" pentru aducerea inlocuitorului lui Cristiano Ronaldo. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Cu transferul lui Cristiano Ronaldo deja incheiat, Real Madrid se vede in situatia de a gasi un inlocuitor pentru starul portughez. 

Oficialii clubului par sa fie decisi sa-l aduca pe Bernabeu pe Neymar. Potrivit Mundo Deportivo, Realul a trimis deja un emisar in Brazilia pentru a negocia cu jucatorul celor de la PSG. "Real Madrid a declansat operatiunea Neymar", titreaza publicatia spaniola. 

Neymar a plecat de la Barcelona si a ajuns la PSG in schimbul a 222 de milioane de euro. Seicii l-au luat pe brazilian pentru a-i ajuta sa castige Cupa Campionilor, insa acest lucru nu s-a intamplat. Neymar ar fi dispus sa plece de la PSG, dat fiind faptul ca el nu a gasit in paris nici mediul, nici fericirea pe care de dorea ca sa ajunga numarul 1 in lume. De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"