"Cine e mai mare: TU sau Messi?" Reactia lui Ronaldinho intr-un interviu eveniment in Marca

"Cine e mai mare: TU sau Messi?" Reactia lui Ronaldinho intr-un interviu eveniment in Marca

Au dominat fotbalul ultimilor 10 ani in lume. Au purtat numarul 10 pe spate si au facut zeci de milioane de oameni sa ii iubeasca.

Ronaldinho a vorbit pentru ziarul Marca despre Barcelona si Leo Messi, dar si despre mostenitorul sau pe Camp Nou, Neymar.

"Vreau sa mai joc. Atata timp cat ma va tine corpul, eu voi fi fericit sa pot continua. Sunt multe variante pentru mine. America e atractiva, Dubai la fel, Brazilia. Ma voi gandi cateva saptamani."

"Stilurile pe care Barcelona le-a avut cu Rijkaard, Luis Enrique si Barcelona sunt similare, pe posesie si viteza."

"Nu am fost niciodata profesorul lui Messi. Am avut norocul sa pot sa fiu acolo la inceputul carierei sale. Messi l-a ajutat mult pe Neymar sa se adapteze."

"Neymar este mostenitorul meu la Barcelona. Este un jucator mare si Brazilia va profita de asta in urmatorii ani"

"Voi trebuie sa decideti cine a fost mai mare, eu sau Messi. Fiecare generatie a avut un jucator mare. Maradona, Pele, Cruyff... fiecare a facut istorie, iar acum e vremea lui Messi. Imi place enorm sa-l vad jucand"

"Imi place mult stilul de joc al Spaniei, cu tehnica si posesie. Asa as vrea sa o vad pe Brazilia jucand.", spune Ronaldinho.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies