Cea mai mare PIERDERE dupa El Clasico! Omul care s-a duelat cu cei mai mari jucatori din lume va renunta:

Cea mai mare PIERDERE dupa El Clasico! Omul care s-a duelat cu cei mai mari jucatori din lume va renunta:

Barcelona si Real se intalnesc in week-end intr-un nou El Clasico, meci care poate fi ultimul de asemenea calibru pentru unul dintre jucatorii din teren.

Este vorba despre Victor Valdes, care nu si-a mai prelungit intelegerea cu Barca, iar din vara va pleca de pe Camp Nou. In locul sau va veni Ter Stegen, jucator cu care catalanii s-au inteles deja.

Valdes a prins 11 sezoane in care s-a duelat cu Real Madrid, in El Clasico.

Cele mai frumoase meciuri au fost cele in care le-a tinut piept unor nume ca Zidane, Figo, Beckham, Raul, Van Nistelrooy, Ronaldo, Cristiano Ronaldo sau Benzema.

In 11 meciuri jucate pe Bernabeu, Barca a castigat sase, toate cu Valdes intre buturi.

Victor Valdes e portarul cu cele mai multe prezente all-time in El Clasico de partea Barcelonei - 27. Meciul de duminica seara, de la ora 22.00, se joaca pe Bernabeu si poate fi ultimul pentru Valdes in El Clasico.

In Cupa Spaniei, principiul lui Tata Martino este de a-i da minute lui Pinto, portarul ales pentru a treia competitie ca valoare in care este implicata Barcelona.

O ultima sansa de a mai intalni Real Madrid este in Champions League, acolo unde sortii le pot pune fata in fata pe Barca si Real, iar Valdes va apara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies