Cat ARDA pe el? ESPN a pus mana pe lista secreta de transferuri a Barcelonei! Ce jucatori a cerut Tata Martino in vara:

Cat ARDA pe el? ESPN a pus mana pe lista secreta de transferuri a Barcelonei! Ce jucatori a cerut Tata Martino in vara:

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

ESPN a dezvaluit un document prin care Tata Martino ii cerea 7 transferuri lui Sandro Rosell, fostul presedinte al Barcei, pentru campania din vara. Printre acestia se numara Kun Aguero, Klose dar si Arda Turan, jucatorul adversarei din La Liga, Atletico Madrid.

Lista completa ii cuprinde pe Aguero, Klose, Arda Turan, Gundogan, Filipe Luis, Subotic, Vergini si Doria.

Martino vrea sa intareasca apararea si sa cumpere un atacant central, acestea fiind obiectivele principale. In aparare, Tata Martino ar urma sa aleaga intre Vergini (joaca la Sunderland, imprumutat de la Estudiantes), Doria (Botafogo) si Filipe Luis (Atletico).

In atac lucrurile se complica putin, Barcelona urmand a avea parte de negocieri dure pentru Kun Aguero, pe care City a cerut 28 de milioane de euro, 2 amicale si un jucator de la Barca B.

Totusi, sefii Barcelonei nu sunt prea incantati de lista propusa de Tata Martino. Acestia nu vor sa il cumpere pe Gundogan, amintindu-i antrenorului ca ii are pe Fabregas si Sergi Roberto pe acel post, iar Klose are 35 de ani si a ajuns deja la capatul carierei. Pe langa cei doi, Atletico nu pare dispusa sa ii cedeze pe Arda Turan si Filipe Luis, asa ca Tata Martino va trebui sa se multumeasca doar cu Kun Aguero si un jucator de mana a doua, ca Vergini sau Doria.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies