Ce a insemnat Ronaldo pentru Real Madrid! Cifrele incredibile ale celor 9 ani petrecuti de portughez pe Bernabeu, in comparatie cu Realul GALACTIC
Vineri 06 Iulie 2018, 13:08

Ce a insemnat Ronaldo pentru Real Madrid! Cifrele incredibile ale celor 9 ani petrecuti de portughez pe Bernabeu, in comparatie cu Realul GALACTIC

Cristiano Ronaldo este pe cale sa se desparta de Real Madrid dupa aproape un deceniu. El s-a inteles cu Juventus si mutarea este iminenta, scriu jurnalistii din Spania si Italia.

Cristiano Ronaldo, castigator a cinci Baloane de Aur, este pe cale sa inceapa un nou capitol in cariera sa. La 33 de ani, acesta s-a inteles cu Juventus, iar presa din Italia si Spania anunta ca transferul este iminent. Potrivit jurnalistilor italieni, Ronaldo ar putea fi prezentat sambata, 7 iulie, la ora 7:00 PM.

Intensificarea zvonurilor plecarii lui Ronaldo de la Real Madrid au determinat si intocmirea unei statistici cel putin interesante.

De departe cea mai interesanta dintre ele arata diferenta dintre Realul "Galactic" al lui Figo, Beckham si Zidane in comparatie cu cel al lui Ronaldo.

Un statistician a pus fata in fata cifrele Realului din perioada 2000-2009 si pe cele din perioada 2009-2018.

Realul "galactic" vs. Realul lui Ronaldo

In cele 9 sezoane de dinaintea venirii lui Ronaldo, Real Madrid a acumulat 673 de puncte, cel mai bun sezon fiind consemnat in 2007/08, cand echipa madrilena a obtinut 85 puncte.

In cele 9 sezoane de cand Ronaldo joaca pe Bernabeu, Realul a obtinut 811 puncte, ceea ce inseamna o imbunatatire a procentajului cu 20%. Recordul a fost in sezonul 2011/12, cand Real a castigat 100 puncte.

Pe de alta parte, Realul de dinaintea lui Ronaldo a marcat 682 de goluri in 9 ani. Cel al lui Ronaldo a marcat 960 de goluri, adica o imbunatatire de 40%.

Din cele 960 de goluri, Ronaldo a contribuit la 36%, ca marcator si pasator!

Fara Ronaldo, Real Madrid a cucerit o Liga a Campionilor si a jucat doua semifinale in 9 ani. Cu Ronaldo, Realul a castigat de 4 ori trofeul si a mai jucat alte 4 semifinale!

Ronaldo a jucat 108 meciuri in UCL si a castigat 74 dintre acestea, adica un procentaj de 69%.

De la venirea lui Ronaldo, Real a marcat 264 goluri in UEFA Champions League. Portughezul a bifat 105 dintre acestea!

438 de meciuri a jucat Ronaldo pentru Real!VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Primele efecte ale valului de aer polar: ninsori și temperaturi mai mici cu 10 grade. Situația se va înrăutăți