"Cazul BANANA", campanie de marketing! Cine s-a aflat in spatele valului URIAS de reactii dupa atacul la Alves!

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Aprilie 2014, 15:08

	"Cazul BANANA", campanie de marketing! Cine s-a aflat in spatele valului URIAS de reactii dupa atacul la Alves!

►Liliecii ataca noaptea! Joi 22:00, semifinala Europa League: Valencia - Sevilla, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Incidentul in care a fost implicat Dani Alves in meciul cu Villarreal a adus in discutie o problema serioasa in Spania: cea a rasismului.

La meciul de pe El Madrigal, un suporter al lui Villarreal a aruncat cu o banana spre Dani Alves in momentul in care brazilianul se pregatea sa bata un corner. Acesta a mancat banana si a continuat faza, dar dupa meci a urmat un val urias de reactii.

Jucatori, antrenori si vedete din intreaga lume s-au pozat cu banane si au postat imaginile pe retelele de socializare. Chiar si premierul Italiei s-a pozat cu o banana in semn de solidaritate pentru Alves. Si in Italia exsiat problema rasismului.

Desi la prima vedere valul de reactii a parut spontan, se pare ca totul a fost planificat de agentia de marketing care se ocupa de imaginea lui Neymar.

Totul era planificat si se astepta primul gest rasist din campionatul spaniol. Neymar a luat aceasta decizie dupa un meci in care suporterii adversi au aruncat cu coji de banane spre el. Neymar n-a mai asteptat ca el sa fie victima si a decis ca e momentul startului campaniei dupa incidentul in care a fost implicat coechipierul sau Alves.

"FIFA ARE TREBURI MAI IMPORTANTE!"
Dani Alves a acuzat FIFA dupa abuzul rasist de pe El Madrigal. "In fotbal sunt probleme mai importante decat La Masia. FIFA ar trebui sa se ocupe serios de rasism", a spus Alves, care ar dori sa-l faca de ras pe fanul lui Villarreal care a aruncat cu banana spre el. "I-as pune poza pe net sa-l vada toata lumea. Si l-as intezice pe toate stadioanele din lume", a spus brazilianul.

SUPORTERUL A FOST GASIT!
Politistii spanioli au reusit sa-l gaseasca pe suporterul lui Villarreal care a aruncat cu banana spre Dani Alves. Clubul l-a interzis pe viata pe El Madrigal iar politia ii va da cel mai probabil o amenda usturatoare. 

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies