Casemiro, declaratie impresionanta pentru Zidane! "Este mai mult decat un antrenor" Cum a aratat prima zi la Real Madrid!

Casemiro, declaratie impresionanta pentru Zidane! "Este mai mult decat un antrenor" Cum a aratat prima zi la Real Madrid!

Brazilianul Casemiro a vorbit despre revenirea lui Zinedine Zidane la Real Madrid.

Casemiro a fost imprumutat de Real Madrid la FC Porto, insa brazilianul s-a intors in 2015 pe Santiago Bernabeu. Cele mai mari performante le-a obtinut alaturi de Zinedine Zidane, chiar daca a debutat sub comanda lui Jose Mourinho.

Mijlocasul a vorbit pentru Marca despre intoarcerea lui Zidane, spunand ca francezul a suferit alaturi de jucatori in timpul in care nu a fost pe banca Realului si acesta este motivul revenirii sale.

"Antrenorul nostru este un simbol pentru club. Nu numai ca jucator, ci si ca antrenor. Zidane a aratat ca este mai mult decat un antrenor. Pentru echipa, Zidane nu a plecat niciodata. Sunt sigur ca a suferit alaturi de noi in acest timp si de aceea s-a intors. Zidane nu a plecat", a spus Casemiro pentru Marca.

Vinicius Jr. a recunoscut recent ca se simte emotionat in momentul in care vorbeste cu Zidane, insa Casemiro spune ca este vorba despre respectul pe care jucatorii il au pentru antrenorul lor.

"Am crescut urmarindu-l pe Zidane jucand. A fost idolul meu. Nu ma emotionez cand vorbim, ci simt doar foarte mult respect pentru el. Este un tactician incredibil si a fost la fel ca jucator", a adaugat Casemiro.

Mijlocasul brazilian a povestit pentru Marca cum a decurs prima sa zi pe Santiago Bernabeu. Chiar daca a impresionat la Porto, Casemiro a dezvaluit ca a fost asteptat la aeroport de numai doi jurnalisti.

"Oamenii nu ma stiau. La aeroport erau doar doi jurnalisti, iar un om din club m-a asteptat si m-a dus la un hotel din apropierea stadionului. Am aterizat la 6 dimineata si trebuia sa ma antrenez. Indiferent de momentele prin care trec, imi aduc aminte de prima zi in care am ajuns aici si incerc sa nu uit de unde am plecat", a povestit mijlocasul Realului pentru sursa citata.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies