BOMBA la Madrid! Teapa de 65 de milioane dupa anuntul asta! Kaka: "Vreau sa plec! Pana luni vreau alta echipa!"

Autor: Sport.ro
Vineri 30 August 2013, 09:56

	BOMBA la Madrid! Teapa de 65 de milioane dupa anuntul asta! Kaka: "Vreau sa plec! Pana luni vreau alta echipa!"

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Ricardo Kaka a ajuns la Real Madrid pentru 65 de milioane de euro, insa brazilianul nu a reusit mare lucru pe Bernabeu. A fost mai mult accidentat si a reusit 23 de goluri in 85 de partide. Acum vrea sa plece si anunta ca nu mai e cale de intoarcere.


"Vreau sa plec! Cred ca acum este momentul potrivit pentru mine si pentru club sa ne despartim amical. Am vorbit cu Ancelotti si cu cei din club, toti stiu. Lucrurile la echipa sunt acum complicate, iar clubul stie ce vreau. Este obligatia mea sa muncesc si sa ma antrenez, dar tatal meu se ocupa deja sa vada daca vine ceva. Cred ca asa e cel mai bine pentru mine si pentru club. Sper sa gasim o solutie inainte de ziua de luni (n.r. cand se inchide perioada de transferuri). Intentia mea este sa continui sa joc in Europa", a declarat Ricardo Kaka.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT