"Bernabeu i-a aplaudat in picioare pe Maradona si pe Ronaldinho, de ce nu ar face asta si cu Messi?"

"Bernabeu i-a aplaudat in picioare pe Maradona si pe Ronaldinho, de ce nu ar face asta si cu Messi?"

Real Madrid - Barcelona de peste doua etape din Spania ar putea fi un moment istoric pentru fotbalul european. 

Asa cum Maradona si Ronaldinho au fost aplaudati la scena deschisa chiar pe terenul rivalei de moarte a Barcelonei, si Messi ar putea primi un tratament similar peste doua saptamani, in El Clasico.

Messi se afla la doua goluri de a-l egala pe Zarra, cel mai bun marcator din istoria campionatului spaniol, iar la meciul cu Real ar putea sa stabileasca o noua performanta istorica.

Javier Tebas, presedintele Ligii de Fotbal din Spania, spune ca Messi ar merita sa primeasca un tratament special din partea fanilor lui Real, daca va atinge si va depasi acest record.

"Bernabeu i-a aplaudat in picioare pe Maradona si pe Ronaldinho, de ce nu ar face asta si cu Messi? Publicul de pe Bernabeu a fost mereu format din gentlemani.", a declarat acesta.

Messi, langa Ronaldinho si Maradona?

Primul moment in care publicul de pe Bernabeu a aplaudat in picioare un jucator de la Barcelona s-a petrecut pe 26 iunie 1983, cand Maradona reusea sa marcheze unul dintre cele mai memorabile goluri din istoria El Clasico.

Acesta a driblat atat portarul, cat si un adversar, pe linia portii, marcand apoi pentru catalani.

Al doilea moment similar s-a petrecut 27 de ani mai tarziu, pe 19 noiembrie 2005, cand Ronaldinho a marcat doua goluri in fata lui Real Madrid pe Santiago Bernabeu. Barcelona a reusit sa castige acea partida cu 3-0, iar Ronaldinho a fost aplaudat in picioare de zeci de mii de fani ai galacticilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies